Impressie afbeelding Impressie afbeelding

Team

Golf

Team

Dit is ons team: Sandra van Duijn (verpleegkundig specialist), Mirella Poorter (kinderarts) en Sofie van der Reijden (arts)

Sandra van Duijn
Sandra van Duijn – Verpleegkundig specialist

Geloof het of niet, maar ik ben gestart met het werken in een tabakshop. Ik wilde niets liever dan verpleegkundige worden, dus ben ik in de thuiszorg gaan werken, waar ik begon als gezinshelpende en na een aantal opleidingen uitgroeide tot verpleegkundig specialist. In 2003 werd ik door de thuiszorg ‘uitgeleend’ aan het ziekenhuis, waar ik mijn passie vond: het werken met kinderen en hun gezin. Sinds dat moment zet ik alles van mezelf in om de best mogelijke zorg te verlenen aan kinderen en hun gezin. Wat je verder van mij moet weten: Ik ben gek op mooie vulpennen en vrolijke sokken.

Mirella Poorter
Mirella Poorter – Kinderarts

Toen ik twaalf jaar was besloot ik dat ik in plaats van stewardess toch liever kinderarts werd. Gelukkig heb ik nog nooit 1 seconde spijt hiervan gehad. Ik vind geneeskunde gewoon hartstikke interessant, en met kinderen werken is geweldig. Dus een mooiere combinatie kan ik me niet voorstellen. Ik ben inmiddels al weer heel lang kinderarts en merk dat ik van alle dingen van de kindergeneeskunde de zorg voor kinderen met astma het allerleukste vind. Sinds 2003 werk ik samen met Sandra van Duijn. Eerst in het ziekenhuis, en nu dus bij Air4ce Kids. Net als Sandra ben ik gek op vrolijke sokken en ik houd erg van koken en bakken.

Sofie van der Reijden – arts

Dokter zijn, mensen helpen, is wat mij betreft het mooiste vak dat er is. Zeker als je met de kinderen een band van vertrouwen kan opbouwen, en patiënten en ouders het gevoel kan geven dat er naar ze geluisterd wordt, ze serieus genomen worden en ze met een tevreden en zo mogelijk gerustgesteld gevoel naar huis gaan.  Daarnaast krijg ik ook energie van het overbrengen van mijn kennis aan zowel jongere collega’s als studenten, dit is reden dat ik naast mijn werk bij Air4(ce) Kids ook nog als docent bij de physician assistant opleiding in Utrecht werk. Ik hou van kleurrijk en heb, toen ik een paar jaar geleden nog als zaalarts bij de kindergeneeskunde in het destijds Diaconessenhuis werkte, Mirella en Sandra aangestoken met de verschillende sokkengekte. 

Icoon

Informatie en handige tips voor de ouders

Icoon

Heb je een vraag? Bekijk onze uitgebreide veel gestelde vragen

Icoon

Kom je langs op onze locatie?

Icoon

Maak een afspraak