Impressie afbeelding Impressie afbeelding

Team

Golf

Team

Dit is ons team: Sandra van Duijn (verpleegkundig specialist), Mirella Poorter (kinderarts) en Sharon Cuperus (Stagiaire/VioS: Verpleegkundig Specialist in opleiding in dienst van Allerzorg)

Sandra van Duijn
Sandra van Duijn – Verpleegkundig specialist

Geloof het of niet, maar ik ben gestart met het werken in een tabakshop. Ik wilde niets liever dan verpleegkundige worden, dus ben ik in de thuiszorg gaan werken, waar ik begon als gezinshelpende en na een aantal opleidingen uitgroeide tot verpleegkundig specialist. In 2003 werd ik door de thuiszorg ‘uitgeleend’ aan het ziekenhuis, waar ik mijn passie vond: het werken met kinderen en hun gezin. Sinds dat moment zet ik alles van mezelf in om de best mogelijke zorg te verlenen aan kinderen en hun gezin. Wat je verder van mij moet weten: Ik ben gek op mooie vulpennen en vrolijke sokken.

Mirella Poorter
Mirella Poorter – Kinderarts

Toen ik twaalf jaar was besloot ik dat ik in plaats van stewardess toch liever kinderarts werd. Gelukkig heb ik nog nooit 1 seconde spijt hiervan gehad. Ik vind geneeskunde gewoon hartstikke interessant, en met kinderen werken is geweldig. Dus een mooiere combinatie kan ik me niet voorstellen. Ik ben inmiddels al weer heel lang kinderarts en merk dat ik van alle dingen van de kindergeneeskunde de zorg voor kinderen met astma het allerleukste vind. Sinds 2003 werk ik samen met Sandra van Duijn. Eerst in het ziekenhuis, en nu dus bij Air4ce Kids. Net als Sandra ben ik gek op vrolijke sokken en ik houd erg van koken en bakken.

Sharon Cuperus – Verpleegkundig Specialist in opleiding Eczeem bij kinderen | Allerzorg

Als kind was ik al bezig met het zorgen voor anderen. Het was daarom niet vreemd dat ik ging leren voor verpleegkundige. Al snel kwam ik erachter dat ik het verzorgen en behandelen van wonden heel interessant vond. Daarom ben ik mij gaan specialiseren als (brand)wonden verpleegkundige. Daarnaast hebben kinderen altijd een speciale plaats in mijn hart gehad.  In 2018 leerde ik Sandra en Mirella kennen en hun manier van werken bij Air4(ce) Kids. Op mijn vraag of er ook ruimte was voor een eczeem poli zeiden ze ja. En er was ook nog ruimte voor een stagiaire.Dus vanaf oktober 2019 ben ik DE stagiaire bij Air4(ce) Kids en zet ik samen met mijn collega Jessica Bakker een (kinder)eczeempoli op. 

Icoon

Informatie en handige tips voor de ouders

Icoon

Heb je een vraag? Bekijk onze uitgebreide veel gestelde vragen

Icoon

Kom je langs op onze locatie?

Icoon

Maak een afspraak