Impressie afbeelding Impressie afbeelding

Team

Golf

Team

Dit is ons team: Sandra van Duijn (verpleegkundig specialist), Mirella Poorter (kinderarts), Sofie van der Reijden (arts) en Arjan Wittkampf (longconsulent)

Sandra van Duijn – verpleegkundig specialist. BIG 19058947930

Geloof het of niet, maar ik ben gestart met het werken in een tabakshop. Ik wilde niets liever dan verpleegkundige worden, dus ben ik in de thuiszorg gaan werken, waar ik begon als gezinshelpende en na een aantal opleidingen uitgroeide tot verpleegkundig specialist. In 2003 werd ik door de thuiszorg ‘uitgeleend’ aan het ziekenhuis, waar ik mijn passie vond: het werken met kinderen en hun gezin. Sinds dat moment zet ik alles van mezelf in om de best mogelijke zorg te verlenen aan kinderen en hun gezin. Wat je verder van mij moet weten: Ik ben gek op mooie vulpennen en vrolijke sokken.

Mirella Poorter – Kinderarts. BIG 29035665301

Toen ik twaalf jaar was besloot ik dat ik in plaats van stewardess toch liever kinderarts werd. Gelukkig heb ik nog nooit 1 seconde spijt hiervan gehad. Ik vind geneeskunde gewoon hartstikke interessant, en met kinderen werken is geweldig. Dus een mooiere combinatie kan ik me niet voorstellen. Ik ben inmiddels al weer heel lang kinderarts en merk dat ik van alle dingen van de kindergeneeskunde de zorg voor kinderen met astma het allerleukste vind. Sinds 2003 werk ik samen met Sandra van Duijn. Eerst in het ziekenhuis, en nu dus bij Air4ce Kids. Net als Sandra ben ik gek op vrolijke sokken en ik houd erg van koken en bakken.

Sofie van der Reijden – arts. BIG 79916883301

Dokter zijn, mensen helpen, is wat mij betreft het mooiste vak dat er is. Zeker als je met de kinderen een band van vertrouwen kan opbouwen, en patiënten en ouders het gevoel kan geven dat er naar ze geluisterd wordt, ze serieus genomen worden en ze met een tevreden en zo mogelijk gerustgesteld gevoel naar huis gaan.  Daarnaast krijg ik ook energie van het overbrengen van mijn kennis aan zowel jongere collega’s als studenten, dit is reden dat ik naast mijn werk bij Air4(ce) Kids ook nog als docent bij de physician assistant opleiding in Utrecht werk. Ik hou van kleurrijk en heb, toen ik een paar jaar geleden nog als zaalarts bij de kindergeneeskunde in het destijds Diaconessenhuis werkte, Mirella en Sandra aangestoken met de verschillende sokkengekte. 

Arjan Wittkampf – longconsulent. BIG 29913863230

Ik heb Sandra vier jaar geleden in Davos leren kennen. Ik was toen en ben nu nog steeds werkzaam als longverpleegkundige in het Haga ziekenhuis voor de volwassen patiënten met astma en COPD. Het werken met kinderen vind ik ook erg leuk door mijn ervaring als begeleider bij de scouting. Het verzorgen en verplegen heeft mij van jongs af aan al getrokken. Tijdens de verzorging en begeleiding staat voor mij de patiënt en zijn/haar omgeving centraal. Het opbouwen van een vertrouwensband vind ik erg belangrijk en helpt mij, maar ook zeker de patiënt. Daarbij vind ik dat de patiënt het gevoel moet hebben dat er voldoende tijd wordt genomen, er geluisterd wordt en dat de patiënt serieus genomen wordt en met een tevreden en gerustgesteld gevoel naar huis gaat.

Icoon

Informatie en handige tips voor de ouders

Icoon

Heb je een vraag? Bekijk onze uitgebreide veel gestelde vragen

Icoon

Kom je langs op onze locatie?

Icoon

Maak een afspraak