Impressie afbeelding Impressie afbeelding

Kinderastmacentrum

Golf

Jij kunt de wereld aan!

Je hebt er al iets over kunnen lezen, maar je wilt vast weten waarom jij de wereld aan kunt en hoe wij je daarbij kunnen proberen te helpen. Hier willen wij iets meer over vertellen.

Samen

Bij Air4(ce) Kids vinden we het belangrijk dat het echt om jou en je gezin gaat. Dat betekent dat jij, als je dat wilt, mag vertellen wat je belangrijk vindt. Je kunt het een beetje vergelijken met een film. Daar zijn vaak filmsterren, maar er zijn ook cameramensen. In dit geval ben jij de belangrijkste, dus de hoofdrol is voor jou. Op een filmset is nog iemand heel erg belangrijk, namelijk iemand die alles in de gaten houdt. Dat noemen we de regisseur. Wij willen graag dat jij niet alleen de hoofdrolspeler, maar ook de regisseur bent, en je ouders en wij gaan je helpen om dat allemaal zo goed mogelijk te kunnen doen. Je hoeft het natuurlijk niet allemaal alleen te doen.

We willen er samen met jullie voor zorgen dat jij de wereld aan kunt. Als je veel last hebt van je astma denk je misschien dat je heel veel dingen niet kunt. Dat is begrijpelijk. Toch gaan wij je helpen met goede medicijnen en de juiste behandeling, zodat jij de wereld aan kunt.

Icoon

Informatie en handige tips voor de ouders

Icoon

Heb je een vraag? Bekijk onze uitgebreide veel gestelde vragen

Icoon

Kom je langs op onze locatie?

Icoon

Maak een afspraak