Impressie afbeelding Impressie afbeelding

Over Air4(ce) Kids

Golf

Over Air4(ce) Kids

Air(4ce) Kids is een nieuw kinderastmacentrum. Door de naam lijkt het misschien dat alleen kinderen met astma bij ons mogen komen, maar dat is niet zo. Ook wanneer je veel moet hoesten en niet goed weet hoe dat komt, of wanneer je merkt dat sporten best lastig is omdat je dan benauwd wordt of elke andere reden waarbij jij of iemand anders (je vader, moeder, dokter of de juf/meester op school) denkt dat het goed is om eens uit te laten zoeken of er iets met je longen aan de hand is, ben je welkom bij ons. Kinderastmacentrum is dus een beetje een aparte naam. Maar ja, kinderluchtwegklachtencentrum vonden wij een beetje gek klinken.

Waarom Air4(ce) Kids?

Wanneer er iets met je longen is is dat echt niet leuk. En uitzoeken wat er dan precies aan de hand is kan best spannend zijn. Meestal ga je dan naar een ziekenhuis, waar mensen werken die jou en je vader en moeder daarbij kunnen helpen. Wij hebben zelf heel lang in een ziekenhuis gewerkt. Daardoor weten we ook heel goed dat het in een ziekenhuis best spannend kan zijn. Je weet niet precies wat er gaat gebeuren, het gebouw is groot en er zijn altijd heel veel mensen. Bij Air(4)ce Kids willen we graag dat je je op je gemak voelt. We hebben geprobeerd het centrum gezellig te maken voor kinderen en er werken niet zoveel mensen. Waarschijnlijk ken je ze heel snel. Wil je nu al weten wie er werken? Of een afspraak maken?

Zie hieronder een filmpje met een virtuele rondleiding door ons centrum.

Care4ces

Air4(ce) Kids is een onderdeel van een coöperatie. Dat is een moeilijk woord voor bedrijven en/of mensen die net iets anders doen, maar wel hetzelfde doel en/of dezelfde ideeën hebben. Het is goed om te weten, omdat jij of je vader en moeder vast wel eens post zullen krijgen met de naam Care4ces erop. Dan weet je dat het ook met Air4(ce) Kids te maken heeft. Wil je meer weten over Care4ces?

Icoon

Informatie en handige tips voor de ouders

Icoon

Heb je een vraag? Bekijk onze uitgebreide veel gestelde vragen

Icoon

Kom je langs op onze locatie?

Icoon

Maak een afspraak